Stubfræsning Fyn - vi hjælper dig med dit havearbejde

Har du brug for hjælp til at stubfræse eller rodfræse dine træstubbe og rødder? Så står vi klar til at klare opgaven. Med professionelle maskiner og en masse erfaring klarer vi nemt din opgave på en måde, hvor du vil være tilfreds med resultatet. Vi lever af at skabe tilfredse kunder igennem veludført arbejde til en god pris.

Står du og mangler stubfræsning på Fyn eller rodfræsning på Fyn, så er vi klar til at hjælpe. Ring til os nu for et uforpligtende tilbud.

Maskine til stubfræsning

Hvad er stubfræsning?

Stubfræsning udføres ved hjælp af en stubfræser, der ca. er på størrelse med en lille havetraktor. Maskinen saver simpelthen stubben til små stykker af flis. 

Rodfræsning er stort set det samme koncept, men her er der ingen stub, og det er dermed kun rødderne, der skal fræses. Når vi udfører denne slags ydelser, kan vi eventuelt fjerne træstubben, så længe den ikke er mere end 20 cm over jordhøjden. Såfremt den er højere end dette, kan vi medbringe udstyr til at save den ned. 

Derfor kan det være nødvendigt med stubfræsning

Stubfræsning, fremfor for eksempel at opgrave et træ, er en skånsom måde at fjerne tæer på. Den efterlader ingen dybe huller, og de efterfølgende udgifter vil også være mindre. 

Derudover går en stubfræser typisk 30 cm til 40 cm ned i jorden, og når først vi er færdige med arbejdet, vil området være klar til beplantning eller anlægning af græsplæne. 

Flisen kan desuden anvendes i bede eller langs hækken efterfølgende, så det ikke går til spilde. 

Derfor bør du få professionel hjælp

Den primære grund til, at du med fordel kan få professionel hjælp til opgaven, er maskinen. Der er ingen grund til at investere i en stubfræser, hvis du blot har nogle få træer, som du gerne vil have fjernet. 

Desuden hjælper vi med at tage de rette beslutninger i form af, hvordan opgaven bedst løses. Vi er kvalificerede til at se andre og nogle gange bedre løsninger, som du måske vil overveje i stedet. 

Se hvilke andre ydelser vi tilbyder ud over stubfræsning

Topkapning

Hvis du skal have fældet et ekstra stort træ, eller hvis træet stor i et særligt risikabelt område, så kan det blive nødvendigt med topkapning.

Træfældning

Har du et træ der skal fældes, men ingen erfaring inden for området? Så kan du roligt kontakte os, så ordner vi det for dig. Hurtigt og effektivt.

Har du en træstub der skal fræses? Kontakt os nu og få et ufopligtende tilbud