Topkapning Fyn - Vi udfører dine opgaver

Har du et træ, der trænger til en topkapning? Så står vi klar til at hjælpe. Vi har en lang række medarbejdere, der kan bidrage med den nyeste klatreteknik, og en masse forskelligt udstyr, der hjælper os med at opnå et resultat, som du er tilfreds med. 

Topkapning udføres ved, at træets top og grene skæres over eller tilbage, så det kun er stubben, der står tilbage. Hvis du gerne vil have fjernet et træ fuldstændigt, er dette den rette løsning. Det kan dog også blot være løsningen, hvis træet skygger, eller er blevet for farligt at have i haven. 

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

Topkapning af træ

Hvad er forskellen på træfældning og topkapning?

Træfældning er en proces, hvor vi tager hele træet. Topkapning er i stedet en proces, hvor vi skærer træet ned i bidder fra oven. 

Det handler i bund og grund om, hvorvidt der er plads til at fælde træet ved roden eller ej. Uanset hvad, så bruger vi de nødvendige redskaber, og vi har professionelt udstyr, der hjælper os med vanskelige træer, der hælder ind over hus eller ledninger samt til at tage hensyn til buske, andre træer, belægninger og andre omgivelser. 

Derfor er topkapning nødvendigt

Der er mange, der vælger topkapning, fordi træet i sin tid er blevet plantet forkert – eller i hvert fald på en måde, hvor det skygger for solen.

Derudover er der også mange, der vælger topkapning som løsningen, når træerne er blevet så store, at de føles farlige.

Derfor kan det være en god idé at få professionel hjælp

Topkapning er en af de mest skadelige typer for træbeskæring, der kan udføres. Fordi det kun er stubben, der står tilbage, så åbnes træet op for forskellige angreb af svamp. 

Det er derfor, at du med fordel kan kontakte professionelle til topkapning på Fyn. Ved at lade os løse din opgave, vil vi have styr på, hvad den bedste løsning vil være, og vi ved også, hvordan du undgår potentielle farer. Både for dig selv og for træet.

Se hvilke andre ydelser vi tilbyder ud over topkapning

Træfældning

Har du et træ der skal fældes, men ingen erfaring inden for området? Så kan du roligt kontakte os, så ordner vi det for dig. Hurtigt og effektivt.

Stubfræsning

Vi tilbyder også stub- og rodfræsning. Det kan være besværligt selv at skulle hakke en rod eller stub i stykker - ring til os så slipper du for besværet.

Har du et træ der skal fældes? Kontakt os nu og få et ufopligtende tilbud