Professionel træfældning på Fyn

Hvis du går og bakser med et træ, der skal fældes, men aldrig har prøvet det før, så lad os gøre det i stedet. Træfældning kan indebære utrolig mange risici for dem, som ikke har prøvet det før. 

Man kan komme ud for nogle slemme skader, men vi ved til gengæld lige præcis, hvad der skal gøres. 

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

Træfældning på fyn

Årsager til at et træ skal fældes

Der kan være utallige af årsager til, at et træ skal fældes. Træfældning kan være et behov, som opstår, hvis man fx har en grund, hvor et træ skygger for huset. 

Når træer bliver gamle, så bliver det samtidigt også mere risikabelt at have dem stående. Især hvis de står i et område, hvor de kan lande på ejendommen. Det er derfor muligt, at man skal overveje, om en træfældning skulle tages i brug. Man ved nemlig aldrig, om den næste storm vil vælte det omkuld, så hellere være på den sikre side. 

Endnu en årsag, til at et træ skal fældes, er, at det kan være sygdomsramt. Det kan man som regel se på barken, og hvordan tilstanden ved rødderne er. Et sygdomsramt træ kan vælte, når det skal være. Så kom det i forkøbet og fæld det, før det laver skade. 

Skal der bygges noget i området, så er træfældning også vejen frem. Måske har man for nyligt købt en grund, som der skal bygges ud på. Men før det kan tages i brug, så skal træerne lige ryddes. 

Det gælder også, hvis der er en risiko for, at de store træer kan vælte og forvolde en masse skader, hvis dets beliggenhed er ved tæt bebyggelse. 

De største fordele ved professionel hjælp

Det kan kun anbefales, at man søger professionel hjælp, når et træ skal fældes. Der går mange tekniske og faglige overvejelser ind, når man fx skal have et træ til at falde i den rigtige retning. Det kan nemt gå galt hvis man selv forsøger sig ad. Man skal især være opmærksom, hvis der er beboelse i nærheden af træet, som der skal fældes.

Selve redskaberne, der bliver brugt, har store kræfter, og man kan komme galt af sted, hvis man ikke ved, hvordan et sådant redskab skal håndteres. Mange motorsavsskader kunne nemt have være undgået, hvis man overlod det besværlige arbejde til de professionelle.

Arbejdstilsynet anbefaler, at når et træ skal fældes, skal man søge professionel hjælp. Det kan nemt ske for uerfarne, at man bliver ramt af grenene eller stammen. 

Så pas på dig selv og ring i stedet til os. Vi tilbyder træfældning på hele Fyn, og vi sørger altid for, at du får den bedste service, så dit træ bliver fældet på den bedste måde. 

Se hvilke andre ydelser vi tilbyder ud over træfældning

Topkapning

Hvis du skal have fældet et ekstra stort træ, eller hvis træet stor i et særligt risikabelt område, så kan det blive nødvendigt med topkapning.

Stubfræsning

Vi tilbyder også stub- og rodfræsning. Det kan være besværligt selv at skulle hakke en rod eller stub i stykker - ring til os så slipper du for besværet.

Har du et træ der skal fældes? Kontakt os nu og få et ufopligtende tilbud